Vogn

Snart skal vi gå til innkjøp av vogn. Men hvilken vogn skal vi ha? Foreløpig er det 2 som har bemerka seg. Emmaljunga Citycross (med citybag) og Brio Happy Duo. Jeg vil altså ha en duovogn, som ikke er for tung og med 4 hjul. Noen som har andre forslag. Vi var på en vognbutikk i desember der jeg virkelig var åpen for å få anbefalt noen vogner, men der var det bare rævva personale som ikke kunne noen ting. So help me!

7 kommentarer

Lill Anette - Mamma 2010 <3

01.jan.2010 kl.23:53

Vi har kjøpt oss emmaljunga edge duo. MASSE for pengene (sittedel, bag, myggnetting, regntrekk og stelleveske). Fikk høre at den var tung, men tror bare folk er svake. Den var lekende lett å manøvrere ;)
brio har fått litt strykkarakter, pga den er så lett. Det er absolutt ikke en fordel i norgesværet. Jeg jobber i barnehage, og har derfor en del vogner å forholde meg til, og brio og vogner med 3 hjul er det verste jeg kan trille. Brio er alt for lett, det er egentlig litt farlig. Det er min mening ihvertfall! Brio er en fin vogn, men absolutt ikke trygg!

heidi uuuuu

02.jan.2010 kl.00:05

helt enig me hu oppanfor her...gå for emmaljunga city cross,den e suuper god og trygg!tenkt egentlig på edgen vi og,men den ble for stor og tung t oss...

Line

02.jan.2010 kl.01:05

Jeg ville gått for Emmaljunga.

Brio vognene er alt for stive for min del hvertfall.

Lykke til med valget:)

http://mammalinemerethe.blogg.no/

Ingvild <3

02.jan.2010 kl.01:28

Jeg har falt for begge de to vognene, men skal nok ende opp med Emmaljunga! :)

Lykke til med hva enn du velger :)

Trine

04.jan.2010 kl.18:19

Ta en titt på barnevognguiden.no. Der gir brukere karakterer, og basert på våre egne ønsker/behov og andres erfaringer har vi endt opp med Brio Go :)

pregemmy

07.jan.2010 kl.22:20

Takk for tilbakemeldinger! Det blir nok en Emmajunga City Cross!

Skriv en ny kommentar

hits