26+5

Julaften over, og alle gavene har kommet hjem. Fikk utrolig mye fint. Både til meg selv og til babyen. Det vil si at svigers tok helt av på babyfronten. Ellers fikk jeg klær av en venninne og tåteflaske hos en annen. Blant favorittgavene var baby foot. En peelingmaske til føttene som skal gi deg babyhud på føttene. Har sittet  to timer med masken på, så nå er jeg veldig spent på resultatet. Bare å vente i noen dager, så skal huden flasse av.

Kjæresten og jeg har akkurat spist rundstykker med masse godt pålegg. Det vil si at det eneste jeg omtrent spiser i jula av pålegg er drue- og purresalat. Det er SINNSYKT DIGG! Har drukket det som antakeligvis er den nest siste koppem med kusmite. Jeg må vel bare krype til korset og bestille meg te på nett. Fikk nok ingen te i julegave. Har sittet og surfet litt etter tebutikker nå i kveld, og kom over en ny en som til og med hadde noen kusmiteer på tilbud. www.littlemissteabag.no
Kusmis 4 røde frukter på 125g er på salg der. Har ikke smakt den enda. Så den blir nok bestilt sammen med st. petersburg og prince vladimir som er mine absolutte favoritter. En pukka three mint og tomme teposer havner no også i handlekurven.

Nå er det litt opprydding før det bærer i seng

Ha en fin romjul


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits