amming

Norske myndigheter anbefaler at man fullammer i 6 mnd. Det tenker jeg å gjøre, så sant det ikke dukker opp problemer som ikke lar seg løse. Det vet man jo aldri på forhånd. Jeg har et par venninner som har begynt å gi barna sine på 3 og 4 mnd grøt om kveldene, og smaksprøver av andre retter ellers. Jeg har også hørt om helsepersonell som anbefaler grøt fra 4 månedersalderen. Hva tenker mødre og kommende mødre om det?

5 kommentarer

Kjempe fin blogg + Kjempe fint design !

Er sminken fra elf bra ?

Vet du om et bra mineral pudder ?

gravid20

16.des.2009 kl.20:51

jeg vil amme i 12 mnd. så klart blir det grøt mat i tillegg. men det er jo ikke alle som kan amme like lenge som de ønsker pga ulikke omstendigheter. men jeg håper å kunne amme til babyen er 1 år :)

pregemmy

16.des.2009 kl.23:15

Det jeg setter spørsmålstegn ved er at staten anbefaler fullamming i 6 mnd, altså kun morsmelk, mens helsepersonell anbefaler grøt fra 4 mnd. Fra 6 mnd, så trenger babyen mer enn bare morsmelk, men ikke fra 4 mnd.

Ida Marie

19.des.2009 kl.08:03

Jeg synes det er så voldsomt mye som anbefales når det gjelder små barn, jeg.. Selvfølgelig er det bra å ha informasjon om diverse, men hvis man hører for mye på alt mulig så blir det bare stress. Jenta vår på 4 måneder har ikke behov for grøt mens en venninne av meg ga grøt til sin datter når hun var 2-3 måneder. Det er selvfølgelig veldig tidlig, men kommer vel an på babyens behov.

Merethe

30.des.2009 kl.19:11

Jeg tenker det er veeeeldig individuelt med amming. Noen synes rett og slett det er ukomfortablet, andre har ikke melk, og noen ammer leeenge. Personlig vet jeg ikke hva jeg vil tenke om det når barnet kommer, men jeg vil begynne å amme normalt, og så tilpasse det som det føles riktig. Ser for meg at jeg vil venne til flaske ganske fort og pumpe i tillegg slik at far også kan være alene med bebis noen kvelder. Men tar alt som det kommer:)

Skriv en ny kommentar

hits