24+5

Da var fredagskvelden her. Har inntatt nesten en hel pizza alene. Ikke fantastisk, men helt ok! Nå angrer jeg på at vi ikke kjøpte noe snop når vi var ute. Håper kjæresten må på jobb en tur sånn at han kan svippe innom en kiosk. Jeg har vært hjemme fra jobb i dag grunnet feber og vond hals, derfor vil ikke jeg dra ut. Vil ha walters mandler eller fruktnøtt!

Nå er det x-factor, så lenge vi gidder det. Vi er ikke faste seere for å si det slik. Quentin Tarantinos siste film Inglouriouis bastards er kommet på dvd, så det blir den på storskjerm om litt.


I morgen tror jeg at jeg skal bake. Må bake nye brød. Har bakt brød to ganger nå, så vi er ikke spesielt keene på å gå over til kjøp. Bare skalken igjen av siste brødet. Så skal jeg bake rundstykker. De som er i frysern er VELDIG grove, så det blir en finere variant denne gangen. Det er sånn plitkbaking. Men jeg har mest av alt lyst til å ake biscotti. Jeg bakte sjokoladebiscotti til jul i fjor, og de ble så fantastisk gode. Skal se om jeg finner den samme oppskrifta. Baker du til jul?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits